Casa Minunata, Oradea

Octombrie 8, 2012

 

Scrisoare catre parinti,

Este iarasi  toamna si ne aflam in fata unui nou inceput . Este un nou an scolar care ne inspira sa privim cu incredere inainte pentru ca experienta dobandita, an de an, ne va ajuta sa facem fata fiecarei provocari.

Spunem bun venit celor care au intrat de curand in familia Casei Minunate, iar celor care au ramas alaturi de noi si in acest an scolar le multumim si ii asiguram ca impreuna vom reusi sa mai adaugam o piatra in constructia magnifica a personalitatii si bunastarii fiecarui copil.

Deoarece dumneavoastra, parintii, sunteti primii si de-a lungul vietii ramaneti cei mai importanti educatori ai copiilor, dorim sa mentinem o comunicare eficienta. Acest lucru se va realiza si in acest an prin caietele de corespondenta, scrisorile de informare pe care le veti primi prin email si prin intalnirile individuale pe care le vom avea in mod regulat si ori de cate ori veti solicita acest lucru.

Pentru ca ne preocupa in permanenta cresterea calitatii actului didactic, in aceasta vara am achizitionat doua table interactive, care ne vor ajuta sa aducem informatia in mijlocul clasei in modul cel mai placut si interesant.

Profitam de aceasta ocazie pentru a va anunta ca va puteti inscrie copilul si la  cursul de „English on Smartboad”, desfasurat in grupuri de 4-6 copii, dupa programul de gradinita. In acelasi timp, va asiguram ca lectiile zilnice de engleza din cadrul programului de gradinita sunt abordate cu aceeasi seriozitate. Folosind smart board-ul, oferim lectii interactive, suport vizual, auditiv si tactil, care ii ajuta pe copii sa devina mai motivati si mai implicati in invatarea limbii engleze.

Pe parcursul primelor doua saptamani  de gradinita fiecare educatoare a evaluat holistic dezvoltarea copiilor pe plan cognitiv, fizic, artistic, emotional si social.  Acest lucru ne ajuta sa stabilim obiectivele de grup si cele individuale  pentru anul in curs, avand grija ca fiecare copil sa fie lasat intr-o libertate coordonata pentru dezvoltarea propriilor abilitati.

Vom urma curriculum activitatilor instructiv-educative propus de Ministerul Educatiei, cu accent pe sport, engleza, muzica si dezvoltare emotionala.

Alaturi pe acelasi drum si printr-o buna comunicare vom reusi sa atingem obiectivele propuse si sa gasim de fiecare data solutiile optime.

In numele intregului colectiv al Casei Minunate, va dorim un an scolar minunat,

 

Adriana du Plessis                        Anamaria Pop-Cutuna

Facebook Youtube