26 septembrie, 2011

Dragi parinti,


A venit din nou toamna, numaram bobocii si lucrul care ne bucura cel mai mult este ca suntem din nou impreuna si cu o mare pofta de munca. Cei care ati venit pentru prima data, veti descoperi alaturi de noi lucruri captivante, veti lega noi prietenii si veti trai experiente pozitive.

Dupa cum stiti, progresele pe care le fac copiii dumneavoastra pe parcursul anului scolar nu sunt meritul unei singure persoane. Sunt rodul muncii in echipa, in care dumneavoastra, parintii, ocupati un loc important. Suntem siguri ca ne vom sprijini unii pe altii si ne vom folosi creativ toate resursele iar in ceasul masurarii rezultatelor , vom putea spune cu mandrie justificata ,,am reusit doar impreuna,,.

Stim ca locul parintilor e de neinlocuit . Noi ne dorim doar sa-l substituim in cele cateva ore petrecute impreuna cu copiii dumneavoastra, sa le asiguram siguranta si dragostea de care au atata nevoie .

Cu totii suntem parinti si stim ca despartirea de copil dimineata e dificila . Dar zambetul de pe chipul copilului si pupicul daruit cu atata caldura va intareste si va demonstreaza ca ingerasul a crescut si e gata sa descopere lucruri noi.

In cele trei saptamani care au trecut atat de repede am invatat deja multe: structura unei zile, numele colegilor, jocuri antrenante, cantecele, poezioare, sa ne relaxam ascultand muzica de Mozart.

In urma evaluarilor initiale si a intalnirilor individuale desfasurate cu parintii, am stabilit scopurile si obiectivele pentru acest an scolar conform Curriculumului National. Acestea respecta particularitatile individuale ale fiecarui copil.

Multe alte lucruri interesante isi asteapta randul: iesiri la teatru, calarie, teme precum: universul, economia, medierea de conflicte, relatii interumane, abilitati de comunicare, artistice, sportive.

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va asiguram ca inarmati cu multa pricepere si daruire, vom face tot posibilul sa atingem potentialul maxim al fiecarui copil.

 

Director,                                                         Director educativ,

Adriana du Plessis                                          Anamaria Pop-Cotuna

 

Structura anului scolar

2011 – 2012

Semestrul I

Cursuri               - luni, 5 septembrie 2011 – vineri, 23 decembrie 2011

Vacanta de iarna - sambata, 24 decembrie 2011 – duminica, 15 ianuarie 2011

 

Semestrul I

Cursuri                        - luni, 16 ianuarie 2012 – vineri, 6 aprilie 2012

Vacanta de primavara - sambata, 7 aprilie 2012 – duminica, 22 aprilie 2012

Cursuri                         - luni, 23 aprilie 2012 – vineri, 29 iunie 2012

Clibul de vara              - luni, 2 iulie 2012 – vineri, 27 iulie, 2012

 

Vacanta de vara         - sambata, 28 iulie 2012 – duminica, 2 septembrie 2012

 

In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri:

Joi, 1 Decembrie 2011         - Ziua Nationala a Romaniei

Marti, 1 Mai 2012                - Ziua Muncii

Luni, 4 iunie 2012                - A doua zi de Rusalii

 

Facebook Youtube