20 septembrie 2013

 

Dragi parinti,

Purtand in suflete culorile verii, ne reintalnim pentru a incepe un nou an scolar. Un nou inceput inseamna un drum pe care pornim cu forte proaspete, profesionalism si cu increderea ca va fi un an frumos cu rezultate pe masura.

In aceste doua saptamani care au trecut am facut cunostinta cu copiii noi, am povestit impresii de vacanta, am cantat, am dansat, am exersat limba engleza si am organizat jocuri de socializare.

 

Teme precum: “Diferiti, dar prieteni”, “Eu si cei pe care-i iubesc”, “Lumea minunata in care traiesc”, “Micii chimisti”, sunt doar cateva dintre temele ce asteapta a fi explorate.

Pe langa activitatile cuprinse in Curriculum-ul National, echipa scolii noastre  pune accent pe engleza, sport si muzica, activitati prezente zilnic in orarul copiilor.

In acest an scolar continuam cursul ”English on Smartboard” desfasurat dupa orele programului de gradinita si venim in atentia dumneavoastra cu un nou curs optional si anume  Limba Germana.  Cei interesati sunt asteptati sa se inscrie.

Le dorim mult succes scolarilor din clasa pregatitoare si-i asiguram ca impreuna vom descifra tainele cartilor, scrisului si socotitului intr-un mod placut si distractiv.

Urmeaza doua saptamani de evaluari initiale, dupa care fiecare cadru didactic isi va planifica scopurile si obiectivele operationale menite pentru a atinge potentialul maxim al fiecarui copil.

Fie ca impreuna, parinti, copii, dascali, sa ne unim eforturile in folosul copiilor porniti pe drumul cunoasterii, al descoperirilor si formarii personalitatii.

 

Un an rodnic tuturor!

Colectivul Casei Minunate

Facebook Youtube